Referenties
Ik ben iemand die twijfelt over veel issues en dit leidt tot besluiteloosheid, uitstelgedrag en moedeloosheid. Tijdens een sessie bij Arianne heb ik contact gemaakt met de onderliggende oorzaak van mijn twijfels, een oude pijn werd voelbaar en dit gaf ontlading, ruimte en helderheid. Ik ervaar inmiddels meer rust en daadkracht. Arianne is open in het contact, ze luistert goed, heeft geduld en is doortastend. Kortom, Arianne is een deskundig en fijn mens!
C.M. v B. (therapeut Delft) 

Na de sessie bij Arianne voelde ik mij zo kwiek. Ik pakte de dingen weer op waar ik al een poosje tegen aan hikte. Mijn energielevel was weer op peil. Cranio-sacraal was als afsluiting ook erg fijn.
R.S. (ondernemer Delft)

In een kinesiologie-sessie kwam ik met Arianne in gesprek over onderwerpen waarvan ik mezelf niet  bewust was dat ze van belang waren voor mijn functioneren op dat moment. Door de vragen die Arianne stelde ging ik reflecteren op mezelf.  Hierdoor kwam ik in gesprek met haar op een diepere laag dan ik veelal in gesprekken ervaar.
Francesca, (loopbaanbegeleider Zwolle)

Het testen leverde mij kernwoorden op over verschillende periodes in mijn leven die mij al dan niet raken. Het gesprek daarover met jou was dat wat me me verder bracht. Nieuwe inzichten en ook nieuwe vragen leverde dat op.
J.W. Delft

Ik kwam voor een massage, die Arianne combineerde met een cranio-sacraal behandeling. Bij die behandeling voelde ik veranderingen in mijn been. Aangevuld met oefeningen en korte gesprekjes komt er beweging in het herstel van mijn ischias. Het geeft verlichting. Ook door Ariannes vragen krijg ik inzichten in blokkades en emoties die blijkbaar nog in mijn lichaam opgeslagen zijn. Ik kom graag bij Arianne vanwege de zorgvuldige en liefdevolle aandacht die ze geeft.
Ph. D. (therapeut Delft)

Thalassakinesiologie

Thalassaspatadertherapie

www.thalassaspatadertherapie.nl  

Spatadertherapie is een massagetherapie voor circulatiestoornissen van de benen. Kinesiologie kan worden ingezet om de onbalans onder de fysieke klachten te corrigeren.

Tarief voor kinesiologie                                                                                          
Eerste kennismakingsessie Kinesiologie € 55,–
Kinesiologie € 65,- 
Na aanmelding krijgt u van mij een intakeformulier, dat ik graag voor de eerste sessie retour ontvang.

Voorwaarden en aandachtspunten
De algemene voorwaarden zijn van kracht vanaf het moment van de eerste afspraak. Ik ga er vanuit dat je ze voor de eerste afspraak leest. Mocht je er niet mee akkoord gaan, dan vervalt de afspraak.

 1. Enkele dagen voordat je naar de eerste sessie komt, dien je het intakeformulier, dat je ontvangt bij de afspraakbevestiging, volledig teruggestuurd te hebben.
 2. Ik hanteer de uitgangspunten van de AVG (Algemene Verordening Gegevensbeheer)
 3. Ik heb de inspanningsplicht je naar beste vermogen te assisteren met jouw problemen. Mocht ik het idee hebben je niet te kunnen helpen, dan geef ik dat aan of verwijs ik je met jouw toestemming door.
 4. Voor alle medische problemen dien je je huisarts te raadplegen. Ik heb geen mening over behandeling of diagnoses. Mochten de problemen niet bij de Kinesiologie thuishoren, dan verwijs ik je door naar het reguliere circuit. 
 5. In geval van verslaving en/of langer gebruik van hierna genoemde middelen kan ik je niet helpen. (drugs, alcohol, roken) De behandelingen zouden het zelf herstellend vermogen van het lichaam problematisch kunnen beïnvloeden. 
 6. Bij een (gevoel van) griep, stevige verkoudheid, oorontsteking, keelontsteking, koortsig zijn, direct na een medische ingreep, tandheelkundige behandeling, gebruik van antibiotica, kan ik je niet zinvol behandelen. Jouw systeem is dan bezig met herstel en laat dan Kinesiologietesten niet toe. Ik wil dit dan zo vroeg mogelijk weten. 
 7. De duur van de sessies variëren van 1 tot 1,5 uur. 
 8. Na de behandeling ontvang je een factuur; de betalingstermijn hiervoor is 3 dagen. 
 9. Gelieve geen parfum of aftershave te gebruiken. Dit verstoort mijn concentratie.
 10. Mocht je hevige reacties na de sessie ervaren, dan wil ik daar graag per mail of per telefoon van op de hoogte gebracht worden. Misschien moet ik je doorverwijzen of moet je eerder komen voor een vervolgsessie.
 11. Deze bovengenoemde voorwaarden kunnen wellicht wat minder uitnodigend overkomen, maar zorgen dat de sessies zo goed mogelijk kunnen verlopen. Het belangrijkste is dat ik je in vertrouwen kan helpen met jouw probleem. Je bent van harte welkom.